Zonnepanelen Particulier

Eigen duurzame energie opwekken met zonnepanelen?

Abansolar is adviseur en ontwikkelaar van duurzame energieprojecten

Wanneer u als particulier kiest voor zonnepanelen op uw eigen dak dan kiest u voor duurzame energie, waarbij u 100% groene energie gebruikt. Met een zonnedak maakt u gebruik van groene stroom. Dat is beter voor het milieu dan ‘grijze’ energie. Naast dat zonnepanelen op uw dak bijdragen aan een duurzame wereld is het ook goed voor uw portemonnee. Door te investeren in zonnepanelen draagt u bij aan een duurzamere samenleving én bespaart u op uw energierekening. Een investering waar u minimaal 25 jaar van profiteert. En de terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld slechts 5 tot 7 jaar!

SCHONE ENERGIE OPWEKKEN

Voor elke klant wordt een persoonlijk systeem samengesteld dat zowel technisch als economisch het beste rendement behaalt. Ecologisch, economisch en volledig afgestemd op uw budget en situatie.

InstallQ gecertificeerd
Daarnaast zijn wij InstallQ gecertificeerd. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd!

OVERWEEGT U ZONNEPANELEN?

Laat u door ons uitgebreid informeren. Tijdens een bezoek ter plaatse kan onze verkoopadviseur u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden en het ideale aantal zonnepanelen, afgestemd op uw wensen en behoeften en om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen. Abansolar zorgt in overleg met u voor een nauwkeurige planning, bouwtoezicht en deskundige plaatsing van de zonnepanelen en afwerking van uw installatie. Dit alles gebeurt uitsluitend door onze vaste installatiemonteurs. Hierdoor heeft u als klant altijd de juiste mensen aan het werk.

SERVICE, ONDERHOUD EN STORINGEN

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor service, onderhoud, storingen en schadeherstel van uw zonnestroomsysteem. Abansolar biedt zekerheden, een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties. Kiest u voor duurzaam en schoon, kwaliteit en een goede prijs, dan is Abansolar uw installateur in duurzame energie.

GROENE INVESTERING

HOOGSTE RENDEMENT

Zonnepanelen zijn een meerwaarde voor uw woning. Investeer in echte groene stroom, en de extra waarde van uw woning. Wij zijn ervan overtuigd dat de ecologische en economische voordelen hand in hand gaan, zowel nu als in de toekomst. Met een gepassioneerd team staan we iedere dag klaar voor onze klanten om het maximale rendement uit uw woning te halen. We hebben al vele mensen geholpen met de overstap naar zonne-energie, en we kunnen niet wachten om dit ook voor u te realiseren.

NEDERLAND WORDT STEEDS DUURZAMER.

STEEDS MEER HUISHOUDENS KIEZEN VOOR HET OPWEKKEN VAN GROENE ENERGIE MET ZONNEPANELEN. SAMEN KUNNEN WE ÉCHT IETS BEREIKEN.

ERKEND INSTALLATIEBEDRIJF GECERTIFICEERDE INSTALLATEURS

Abansolar heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit bewijzen we niet alleen door elke dag een mooi stukje techniek te installeren, maar ook door alle benodigde certificeringen te bezitten.Abansolar is daarom een erkend installatiebedrijf bij InstallQ en lid van Techniek Nederland.Wat voor type installatie u ook zoekt, Abansolar geeft advies geheel op maat en naar wens. Door jarenlange ervaring kent Abansolar de fijne kneepjes van het vak en kunnen we u voorzien van gedegen, persoonlijk advies. De klant staat hierin te allen tijde voorop. Wij leveren geen standaard installaties maar enkel maatwerk.

REDENEN OM ZONNEPANELEN TE LATEN PLAATSEN OP UW WONING

Bespaar geld, nu en in de toekomst

Profiteer van belastingvoordeel of subsidie

Verhoog de waarde van Uw woning, verhoog uw energielabel

Bescherm Het Milieu, Beperk CO2 Uitstoot

Word onafhankelijk van energie bedrijven

Zorg voor een betere uitstraling van uw woning

Voldoe aan uw verplichting vanuit Informatieplicht energiebesparing

INTERESSE ?

Een goed advies begint bij een goede kennismaking. Tijdens een bezoek van één van onze adviseurs aan uw woning zullen wij samen met u alle wensen in kaart brengen. Vervolgens zal er een quickscan worden gedaan om het rendement op uw investering te kunnen berekenen.

ADVIES OP MAAT

Om ervoor te kunnen zorgen dat uw project slaagt dienen we onze engineering zorgvuldig uit te voeren. Zo is het van belang dat we een legplan maken op basis van een schouw op locatie. Bij het legplan voor platte daken hoort uiteraard een ballastplan, hierbij wordt er uitvoerig gekeken naar de draagkracht van uw dak. Met het uitvoeren van een string berekening, het opmaken van een single line diagram en het in kaart brengen van eventuele kabelverliezen kunnen wij uw zonnesysteem (elektro)technisch optimaal voorbereiden.

VOLLEDIGE ONTZORGING

Alles onder één dak! Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om elk type project op elk dakvlak succesvol te realiseren. Wij verzorgen de gehele installatie en voeren deze uit met inachtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften. Onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd en maken uitsluitend gebruik van goedgekeurde apparatuur en gereedschappen. Wij werken geheel zelfstandig, vanaf de werkvoorbereiding en de planning tot en met het installeren van de zonnepanelen en het communiceren met de projectleider. Kortom: Volledige ontzorging van A tot Z.

Referenties en projecten

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele klanten – zowel
zakelijk als particulier – het complete traject van het
plaatsen van zonnepanelen mogen verzorgen.


Op deze pagina laten we met trots een selectie van de door ons uitgevoerde projecten zien, zodat u direct een beeld heeft van de
mogelijkheden voor uw woning of pand.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn

Met zonnepanelen op het dak van uw woning?
Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken.
Het is gratis en duurt slechts twee minuten!

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!