Zakelijk

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen met zonnepanelen, laadpalen of andere groene oplossingen. Het kan allemaal en Abansolar helpt u daar graag bij! Wij bieden het totaalpakket aan duurzame oplossingen. Van advies tot installatie, wij hebben alles in eigen beheer.

Bij Abansolar staat de opdrachtgever centraal!

Zonnepanelen zakelijk

Overweegt u een PV-installatie op het dak van uw bedrijfspand? Wij adviseren u over de verschillende PV-installaties, uw investering, het technisch rendement en terugverdientijd. Dit advies onderbouwen wij met een geavanceerd onderzoek. Daarnaast geven wij u de mogelijkheden aan van de aantrekkelijke subsidie voor grootverbruikers. Investeren in zakelijke zonnestroom is dankzij het hoge rendement en duurzame karakter voor veel bedrijven een interessante optie.

Laadpalen zakelijk

Het kiezen van de beste laadpalen voor zakelijke toepassingen is niet altijd even makkelijk. Er zijn veel verschillende factoren van invloed, zoals het aantal laadpalen, de verschillende locaties, de diversiteit aan gebruikers, het afrekenen van de laadsessies en nog veel meer. Het uitzoeken en samenstellen van de meest geschikte laadvoorziening voor een organisatie is werk voor specialisten. Onze adviseurs weten welke laadpalen en oplossingen het beste passen bij de eisen en wensen van de meest uiteenlopende organisaties, dus ook die van u.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Professionele en ervaren monteurs

Onze monteurs zijn dagelijks op pad en hebben veel ervaring. Dus geen gerommel én goed voor de levensduur en het rendement van uw zonnepanelen en laadpalen.

Altijd persoonlijke adviseur

Onze professionals denken graag met u mee. In een gratis adviesgesprek bespreekt u wat het beste past in uw situatie. Wij staan voor de beste oplossing voor u! Van offerte tot installatie tot nazorg.

Altijd fysieke en of virtuele schouw

Voor een passend, controleerbaar en duurzaam advies van zonnepanelen en laadpalen van A+ kwaliteit. Onze monteur checkt of de werkzaamheden volgens de offerte ook echt uitgevoerd kunnen worden. Dus geen gedoe tijdens de installatie!

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!