particulier

Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt verduurzamen met zonnepanelen, laadpalen of andere groene oplossingen. Het kan allemaal en Abansolar helpt u daar graag bij! Wij bieden het totaalpakket aan duurzame oplossingen. Van advies tot installatie, wij hebben alles in eigen beheer.

Bij Abansolar staat de opdrachtgever centraal!

Zonnepanelen particulier

Met de zonnepanelen van Abansolar, ook wel PV-panelen genoemd, wekt u zelf zonne-energie op. Zo vermindert u de CO2-uitstoot van uw huishouden en gaat u klimaatverandering tegen!

De energie die u op het dak opwekt, verbruikt u direct in uw eigen huis. Met zonnepanelen bespaart u dus ook op uw energiekosten: hoe meer u zelf opwekt, des te minder u kwijt bent aan uw energierekening en des te korter de terugverdientijd. Zonnepanelen hebben bovendien een lange levensduur en leiden vaak tot een beter energielabel voor uw woning.

Laadpalen PARTICULIER

Wanneer u een elektrische auto rijdt, zult u de auto ook weer moeten opladen. U kunt daarvoor naar specifieke publieke plekken rijden waar laadpalen staan, maar het handigste is om over een eigen laadpaal te beschikken. Zo heeft u altijd een eigen plek om uw auto op te laden. Uw auto thuis opladen met een laadpaal op uw oprit is de goedkoopste manier van opladen van de elektrische auto.

Het kan echter nog heel veel goedkoper. In dat geval laadt u uw auto met de opbrengst van de zonnepanelen die u op het dak laat installeren. In dat geval haalt u de energie dus uit zelf opgewekte energie en laadt u dus bijna gratis op. Mooier kan niet.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Professionele en ervaren monteurs

Onze monteurs zijn dagelijks op pad en hebben veel ervaring. Dus geen gerommel én goed voor de levensduur en het rendement van uw zonnepanelen en laadpalen.

Altijd persoonlijke adviseur

Onze professionals denken graag met u mee. In een gratis adviesgesprek bespreekt u wat het beste past in uw situatie. Wij staan voor de beste oplossing voor u! Van offerte tot installatie tot nazorg

Altijd fysieke en of virtuele schouw

Voor een passend, controleerbaar en duurzaam advies van zonnepanelen en laadpalen van A+ kwaliteit. Onze monteur checkt of de werkzaamheden volgens de offerte ook echt uitgevoerd kunnen worden. Dus geen gedoe tijdens de installatie!

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!