Over ons

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van zonnepanelen voor bedrijven en voor particulieren.

Bent u opzoek naar vakkundige mensen voor het plaatsen van zonnepanelen op schuine daken of platte daken?

Dan willen we graag met u samenwerken.

Logo abansolar - PNG

Wij zijn ook in staat om grote projecten (zie foto’s) uit te voeren. Bij deze projecten werken we geheel zelfstandig, vanaf de werkvoorbereiding en de planning tot en met het installeren van de zonnepanelen en het communiceren met de projectleider. We bezitten de nodige kennis en ervaring voor het veilig op het dak plaatsen van de montagesystemen. Van het aansluiten van de stringkabels op de omvormer tot aansluiten van de groepen kasten, wij voeren alles zelf uit.

Kort gezegd: wij monteren uw zonnepanelen professioneel van A tot Z. U heeft hierdoor maar één aanspreekpunt.

Omdat wij al meer dan 3.000 projecten (waaronder ook installaties van 1.000 panelen) veilig en vakkundig door heel Nederland geïnstalleerd hebben (zie foto’s), kunt u met een gerust hart van onze kwaliteiten, discipline en ervaringen gebruik maken.

Wij zijn in het bezit van vakkundig gereedschap en valbeveiliging. Tevens beschikken wij over een koppel, waarop het dak – en de elektra installaties zelfstandig uitgevoerd kunnen worden.

Wenst u om materialen naar ons op te sturen, om tijd en geld te besparen? Dat is bij ons mogelijk! (Zie hieronder de foto’s van onze professioneel ingerichte loods van 200 m2)

Abansolar monteert ook voor bedrijven en voor particulieren die zelfstandig zonnepanelen hebben aangeschaft. Heeft u een goede deal gesloten en bent u eigenaar geworden van een zonne-energiesysteem, maar wilt de installatie liever door een specialist laten doen? Dat kan.

Door onze ruime ervaring, die wij met verschillende opdrachtgevers hebben opgedaan, vinden wij het altijd interessant om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Onze opdrachtgevers stellen zeer hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid en dat mag u ook doen wanneer wij voor u werken. Daarnaast stellen wij gedurende het gehele installatietraject, van aanvang tot oplevering, klantvriendelijkheid voorop.

Ondanks onze ruime ervaring, blijven wij ons ontwikkelen. Het certificaat voor het ontwerpen van zonnestroomsystemen treft u in de bijlage. De bijbehorende cursus werd gevolgd bij BDA Dak- en Gevelopleidingen.

De montagesystemen waar wij onder andere mee werken:

 1. Solarconstructnl.nl pv montage systeem
 2. Esdec.nl pv montage systeem
 3. Sunbeam-pv.com pv montage systeem
 4. Valksolarsystems.nl pv montage systeem
 5. Renolik Alkorsolar met Wurth pv montage systeem
 6. Solardirect.com pv montage systeem

Wij zijn ook in staat om met verschillende montagesystemen te werken.

De omvormers waar wij onder andere mee werken:

String- (of serie-) omvormers:

 • SMA
 • ABB
 • Omnik
 • Growatt
 • Zeversolar.

Micro-omvormers:

 • Enphase

Omvormers met power-optimizers:

 • SolarEdge

Tevens hebben we voor alle systemen monitoring toegepast.

 

Bent u geïnteresseerd in een jong en dynamische bedrijf, die zich gespecialiseerd heeft in het plaatsen van zonnepanelen? Dan willen we graag met u samenwerken.

Abansolar – Over ons Abansolar – Over ons Abansolar – Over ons