Laadpalen Zakelijk

Laat energie werken!

Elektrische laadfaciliteit voor uw bedrijf?

Abanlaadpalen biedt zakelijke klanten een totaalpakket van slimme laadoplossingen. Van slimme laadpalen, installatie tot advies, wij helpen u graag op weg!

PROFESSIONELE LAADOPLOSSINGEN

Zet in op de toekomst en breng het gemak van elektrisch laden naar uw onderneming.

Is uw bedrijf klaar voor de nieuwe mobiliteit?

Op zoek naar hoogwaardige laadpalen voor uw bedrijf? Abanlaadpalen is gespecialiseerd in de levering en installatie van slimme laadstations. Wij regelen het gehele proces van A tot Z.

Met onze slimme laadoplossingen die naadloos geïntegreerd kunnen worden in ieder bedrijfspand bent u niet alleen een duurzame onderneming maar biedt u tevens klanten en werknemers de mogelijkheid tot opladen, desgewenst tegen een door u bepaald tarief.

Efficiënte laadoplossing voor uw bedrijf

Als bedrijf of organisatie kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor de elektrische auto’s van uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen gemak en een extra service, die zij beslist zullen waarderen. Bij Abanlaadpalen bent u aan het juiste adres voor zakelijke alles-in-1 laadoplossingen.

Laadpalen voor elke situatie

Met zakelijke laadpalen biedt u medewerkers en bezoekers een extra service. Hiermee zet u een belangrijke stap richting fossielvrij reizen. Abanlaadpalen heeft verschillende mogelijkheden. Wij vertellen u graag welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.
Play Video

Onze laadoplossingen

Overweegt u als bedrijf laadstations te installeren op uw locatie(s)? Abanlaadpalen staat van A tot Z voor u klaar: van advies tot installatie.Steeds meer bedrijven verduurzamen hun parkeerterrein, maar ook particulier gaan steeds meer medewerkers elektrisch rijden. Horeca, winkels en bedrijven spelen daar steeds meer op in om hun parkeerplekken te voorzien van een of meerdere laadpalen. Zo kan het personeel altijd de auto opladen, maar het kan ook een manier zijn om juist meer bezoekers aan te trekken, omdat deze bij uw bedrijf de accu van hun elektrische auto op kunnen laden.

Professioneel advies op maat

De kennis die Abanlaadpalen heeft van de energiemarkt, installatietechniek en geavanceerde laadtechnologie
komt mooi samen in de laadoplossingen die wij bieden aan onze klanten.
Of u nu op zoek bent naar een laadpaal voor uw eigen auto, die van het personeel of die van uw bezoekers, Abanlaadpalen biedt voor elke situatie een oplossing.

KWALITEIT STAAT VOOROP

Al onze installateurs zijn gecertificeerd en zijn getraind door de leveranciers van onze merken.

Trek meer bezoekers met uw elektrische laadfaciliteit

Abanlaadpalen plaatst laadpalen voor elektrische auto’s en voorziet alles wat daarbij hoort. Van planning en voorbereidende (elektriciteits)werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en beheer.

Start vandaag nog met de planning van uw laadinfrastructuur met Abanlaadpalen en trek hiermee meer bezoekers. Daarnaast kunnen ook uw werknemers meteen gebruik maken van deze laadpalen. Zorg dat u klaar bent voor de toekomst!

Voor wie?

Zakelijke laadpalen voor meerdere toepassingen

Bedrijven

Vastgoed

Horeca en winkelcentrum

Publieke parkeertereinen

Gemeente

LAADPALEN VOOR ELKE SITUATIE

Bedrijven

Zet het duurzame imago van uw onderneming kracht bij door het plaatsen van elektrische laadpunten voor uw werknemers en bezoekers.

GEMEENTEN

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, zorg er daarom voor dat er voldoende laad faciliteiten zijn waar zowel bewoners van, als bezoekers aan uw gemeente zodat zij hun elektrische auto kunnen opladen. Als kers op de taart verlaagt u hiermee direct de CO2-uitstoot in uw dorp of stad

Publieke parkeerterreinen

Maak uw parking extra aantrekkelijk voor mensen met een elektrische auto. Naast een goede ligging baseren zij zeker hun keuze op de aanwezigheid van elektrische laadpalen. Regel zelf de tarieven voor het stroomgebruik, een extra inkomstenbron voor u.

Horeca en winkelcentra

Geef bezoekers van uw winkel of restaurant de mogelijkheid om de accu van hun auto te laden tijdens hun bezoek. U heeft de extra inkomsten van de laadpaal, uw bezoekers het gemak van de elektrische laad faciliteit waardoor ze na het shoppen of een heerlijk etentje in een auto met volle batterij kunnen stappen.

Vastgoed

Drijf de waarde van uw vastgoedproject op door een investering in laadpalen. De behoefte aan elektrische laadpalen zal alleen maar toenemen en hiermee bent u klaar voor de toekomst.

In 5 stappen een zakelijke laadpaal​

1. U vraagt uw zakelijke laadpaal aan
geeft uw gegevens door via het online offerteformulier.

2. We nemen uw aanvraag door
We bekijken uw aanvraag en bellen u binnen één vijf werkdag om de technische details te bespreken.

3. We sturen u een offerte of maken een schouw afspraak
U krijgt direct een offerte op maat of we maken een afspraak voor een schouw bij uw bedrijf. Dit hangt af van uw wensen.

4. De monteur Planning belt u
Als wij de laadpaal voor u mogen installeren, belt de monteur Planning u binnen vijf werkdagen na uw akkoord op de offerte. Hij maakt dan samen met u een afspraak voor het installeren van uw laadpaal.

5. De monteur installeert uw laadpaal
De monteur komt bij u langs om uw laadpaal te installeren en uit te leggen hoe de laadpaal werkt. U kunt daarna meteen uw
elektrische auto opladen.

Klaar voor een elektrische laadfaciliteit voor uw bedrijf?

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op om de wensen te bespreken. Het is gratis en duurt slechts twee minuten

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!