Laadpaal laten plaatsen

Iedereen met een elektrische auto heeft een laadpaal nodig om de auto op te laden. Of dit nu een laadpaal thuis is of een laadpaal op kantoor. Toch zijn deze laadpalen niet allemaal hetzelfde. Het is niet gek dat u voor een thuissituatie een ander soort laadpaal nodig heeft dan wanneer deze in de openbare ruimte wordt geplaatst. Zo hebben laadpalen in de publieke ruimte vaak meerdere laadpunten, waardoor het tegelijk opladen van meerdere auto’s mogelijk is. Deze laadpalen hebben vaak geen vaste kabel. De gebruiker van de laadpaal moet zelf een oplaadkabel meenemen.

Wij helpen u op weg met het selecteren van de juiste laadpalen!

Een laadpaal kopen doet u niet zomaar, wij helpen u graag met het selecteren van een juiste en passende laadpaal voor thuis of op kantoor. Ons team van gecertificeerde installateurs komt graag bij u langs.

Bij Abansolar geloven we in totaaloplossingen.

We hebben veel affiniteit met innovatieve technieken en zien de laadpaal als integraal onderdeel van een duurzaam huis of pand, wat u tevens geldbesparing en comfort oplevert. Kiest u ervoor dit te combineren met zonnestroom van eigen dak dan resulteert dit ook nog in een hoger rendement. Abansolar helpt u letterlijk op de groene weg en kan dit duurzame traject voor u begeleiden waarbij u maximaal gebruik gaat maken van de fiscale mogelijkheden. Onze installateurs zijn opgeleid en gecertificeerd om op professionele wijze laadstations te installeren en op te leveren. Bij ons geniet u niet alleen van een deskundige installatie, maar ook van deskundig advies.

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!