Erkenningen

Abansolar is een professioneel installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan veilig werken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit bewijzen we niet alleen door elke dag een mooi stukje techniek te installeren, maar ook door alle benodigde certificeringen te bezitten.

Certificering: kennis van zaken

Als klant van Abansolar wilt u natuurlijk zeker weten dat u in zee gaat met een zonnepanelen en laadpalen leverancier die betrouwbaar is en kwaliteit levert. Dan is het goed om te weten dat Abansolar beschikt over verschillende keurmerken en certificaten.

Abansolar + Keurmerk= Extra zekerheid

Als klant van Abansolar wilt u natuurlijk zeker weten dat u in zee gaat met een zonnepanelen en laadpalen leverancier die betrouwbaar is en kwaliteit levert. Dan is het goed om te weten dat Abansolar beschikt over verschillende keurmerken en certificaten.

InstallQ is het centrale loket voor kwaliteitsregelingen binnen de installatiebranche. Eén van de belangrijkste werkzaamheden van InstallQ, is het verlenen van erkenningen aan vakbekwame installateurs en bedrijven en het informeren over certificeren. Daarnaast accrediteert InstallQ opleidingen en examens in de installatietechniek. Abansolar is erkend InstallQ-installateur. Een erkenning van InstallQ is een bewijs van kennis en kunde. Zo zijn we bij Abansolar op ons vakgebied gecontroleerd op verschillende vakbekwaamheidseisen. Met de erkenning bewijzen we dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende normen en eisen, waaronder het Bouwbesluit en de NEN-normen die van toepassing zijn.

QBISnl is het openbare, onafhankelijke nationale kwaliteitsregister van gekwalificeerde vakmensen en vakbedrijven in de (duurzame) bouw- en installatietechniek. Het platform is in 2013 opgericht mede op verzoek van de overheid omdat een dergelijk kwaliteitsregister in de sector nog niet bestond. De vakmensen en adviseurs die u in QBISnl vindt, zijn vakbekwaam, gekwalificeerd en gecertificeerd. De vakmensen beschikken over de juiste specialistische vaardigheden om de nieuwste technieken in en om uw huis toe te passen. Met een gecertificeerd bedrijf of een vakbekwame vakman heeft u de zekerheid dat er kwaliteit geleverd wordt. Een in QBISnl gevonden vakman is dus een betrouwbare keuze!

VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers en heeft alles te maken met veilig werken. Het VCA certificaat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe veilig we werken. We passen waar mogelijk collectieve dakrandbeveiliging toe, zowel bij schuine als bij platte daken. Als dit niet mogelijk is, werken we aangelijnd met gekeurde harnassen. Abansolar heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, wij beschikken over een VGM bedrijfs-RI&E; een Risico Inventarisatie en Evaluatie. Door ons VCA certificaat bedienen we vaker grotere opdrachtgevers, omdat we veiligheid kunnen garanderen.

Advies nodig?

Neem contact met ons op en we helpen u met al uw vragen!